Hoppa till innehåll
Restaurang Catering

Catering till din fest eller evenemang

Har du någonsin haft en fest där din plan var att ha allting klart i god tid, så du lugn och avspänd kunde ta emot gästerna, men istället far du runt, dukar och lagar mat fem minuter innan gästerna kommer?

Vi kan hjälpa dig! Vi kommer till er, med mat lagad från grunden i vårt kök, och har med allt som kan behövas i form av porslin, dukar osv. Vill du kan vi hjälpa dig med dekor och tillsammans med samarbetspartners även lösa underhållning, möbler, blommor osv. Du ska helt enkelt kunna hälsa välkommen trygg i att kvällen blir perfekt, utan att du behöver stressa.

Vi väljer alltid lokala och väl valda råvaror

Priser gäller per person exkl moms om inget annat anges.
Minimum 30 gäster vid beställning av bankett samt buffémeny, är ni färre i sällskapet – begär offert.
Vi arbetar kontinuerligt med miljö och klimatfrågor och nyttjar gärna lokala leverantörer.
Vi köper i möjligaste mån svenskt kött. Vi måste tyvärr reservera oss för tillgången på vissa av de produkter vi använder i våra menyer, ju längre framförhållning du har i din beställning desto större chans har vi att tillgodose dina önskemål.
Vi är medlemmar i Östgötamat.
Vi serverar Löfbergs kaffe som är fairtrademärkt och ekologiskt.
Vårt bröd/ kaffebröd kommer från lokalt bageri.

Boka catering i Norrköping!

Är du intresserad av att boka någon av våra färdiga menyer eller komponera din alldeles egna meny?
Kontakta Andrea för mer information!  Vi kan laga det du önskar, eller komma med tips och idéer om det behövs. Ibland har vi också specialmenyer, till högtider som student eller jul.

Andrea Torrico

Restaurangchef

Specialkost

Vår ambition är att alltid leverera likvärdig kvalité och innehåll på all förtäring för den som lider av någon typ av matallergi, detta kräver information i förväg samt noggrannhet vid leverans.

Vi behöver därför senast en vecka före genomförande information om anmälda allergier, listorna ska levereras i Excelformat med förnamn, efternamn samt allergi. Om man har väldigt omfattande allergi får gärna telefonnummer finnas med så vi kan ta kontakt om något är oklart alternativt bifoga lista på vilka råvaror man kan äta. Specialkost som beställs senare än ett dygn innan genomförande debiteras utöver anmält antal.

Vi kan tyvärr inte tillgodose dieter.

Vi kan inte ta på oss ansvar för luftburna allergier då oftast flera sällskap vistas i våra lokaler.

Ta del av alla våra fantastiska menyer

Hella health goth mixtape, stumptown bruh gluten-free taxidermy craft beer vinyl chartreuse single-origin coffee.

Prenumerera på dagens meny och nyheter från vår restaurang!

Ta del av kommande veckas lunch och andra matnyttiga nyheter kopplade till vår restaurangverksamhet genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev!

Nyheter om evenemang