Hoppa till innehåll
Om oss Lediga jobb

Lediga jobb

VILL DU BLI VÅR NÄSTA SÄLJSTJÄRNA?

Vill du vara med och sälja in en av landets vackraste konferensanläggningar med stor potential för både större konferenser och kongresser. Nu söker vi en vass säljare om drivs av att få affärer i hamn och bygga långsiktiga kundrelationer. Är du den vi söker? Vi kan erbjuda dig en självständig och varierande roll i en händelserik arbetsmiljö, där du och dina kollegor tillsammans arbetar för att skapa möten som gör avtryck hos våra gäster.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från uppsökande försäljning gärna från konferens- och evenemangsverksamhet eller liknande. Du bör ha relevant utbildning inom området sälj. Ett etablerat nätverk inom branschen är ett plus. Du trivs med ett högt tempo, vill hålla en hög servicenivå och leverera resultat. Du har en förmåga att bygga relationer och är van att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. För att hantera rollen som utesäljare behöver du vara driven, resultatinriktad och självständig samtidigt som du är en teamspelare.

Du kommer att arbeta med utesälj och bearbeta både befintliga och nya kunder. En stor del av din arbetstid kommer vara förlagd i Stockholm. Du tillbringar större delen av tiden på fältet, men även på plats på kontoret i Norrköping några gånger i månaden. Du rapporterar till försäljningschef, som du även har ett tätt samarbete med. Vi arbetar med långsiktiga affärsrelationer. I din roll ingår även att delta i kundevent, nätverk och andra event kopplade till säljaktiviteter. Vi arbetar mot att hålla en hög leveransstandard och kvalitet mot våra kunder därför är samarbetet och teamkänslan mellan avdelningarna av största vikt, där din roll är en viktig pusselbit. Vi arbetar med CRM-systemet Lime.


Louis De Geer Konsert & Kongress
Louis De Geer konsert och kongress är ett kommunalägt bolag med uppdraget att sälja, marknadsföra och utveckla anläggningen avseende konferenser, kongresser, nöjen och evenemang. Vår unika anläggning består av flera fastigheter och lokaler i varierade storlekar och skepnader lokaliserat i vackra Industrilandskapet.

Villkor:
Heltid, arbete på kvällar och helger i samband med event kan förekomma. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning på alla tjänster. Avtal Unionen. Körkort är ett krav.
Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vid frågor kontakta försäljningschef Annika Nyström på 011 – 15 50 48 eller annika.nystrom@ldgab.se

Ansökan skickas till annika.nystrom@ldgab.se, Sista ansökningsdag: 20240229

Här lägger vi ut när vi har några lediga tjänster tillgängliga.

Läs vidare