Hoppa till innehåll

Håll din konferens i Norrköpings vackra industrilandskap!

Louis De Geer i Norrköping erbjuder flera olika konferenslokaler. Vi har alltifrån små mötesrum till stora konsertlokaler där flera hundra personer ryms. Att konferera i de varsamt restaurerade industrilokalerna ger en speciell och unik känsla. Strömmens porlande vatten är närvarande var du än befinner dig och historien gör sig påmind i varje vrå.

Unika och flexibla konferenslokaler

Vingen 1-8, Upstairs, Trozelligalleriet och Hemerycksalen är perfekta för möten, kick offer, mindre fester och bröllop. För de riktigt stora företagsevenemangen eller konferenserna erbjuder vi våra giganter: De Geerhallen, Flygeln och Värmekyrkan.

Louis De Geer utifrån på kvällen

Välkommen till Norrköping – den lilla storstaden

I Norrköping finns ett brett utbud av restauranger, shopping, kultur, helt otroligt vackra miljöer, förstklassiga hotell. Allt på bekvämt gångavstånd. Och så Industrilandskapet, med sina unika byggnader och sin gedigna historia, där Louis De Geer utgör en del av det som åter gett liv åt staden. Tågresa till Norrköping från:

Stockholm1 timme 15 min
Göteborg3 timmar
Malmö4 timmar

Vi finns här för dig – hela vägen!

Hos oss står du som kund i centrum. Men vi förväntar oss inte att du kommer med alla svar. Du kommer till oss med ett syfte och mål med ert möte och vi hjälper dig att hitta rätt lösning för att uppnå målen. Det kan innebära allt från idé och projektledning, till smaker, underhållning och utvärdering efter mötet.

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta oss med er bokningsförfrågan så berättar vi mer om hur vi på Louis De Geer kan hjälpa er! Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på info@ldgab.se eller på 011-15 50 30

Kontaktformulär konferens