Hoppa till innehåll
Kvinna med blåögon och axellångt blont hår samt lite lugg

Ny VD för Louis De Geer Konsert & Kongress

14 maj 2019
Nyheter

Liselotte Andersson, med snart 25 års erfarenhet av företaget, blir ny VD på Louis De Geer.
– Det känns roligt med en ny spännande utmaning där jag tillsammans med vårt starka team kan fortsätta utveckla vår produkt, säger Liselotte Andersson.

Liselotte Andersson har varit tillförordnad VD sedan augusti förra året då Magnus Nilsson slutade, men hon har haft en rad olika uppdrag sedan hon började arbeta här i samband med invigningen den 13 oktober 1994. Bland annat har hon axlat roller som hovmästare, konferenschef, restaurangchef och platschef.
– Vi i styrelsen känner stor tillförlit till Liselotte med sin breda branschkunskap och långa erfarenhet i verksamheten, säger Eric Stuart, ordförande i Louis De Geers styrelse.

Under 2018 hade Louis De Geer närmare 104 000 evenemangsbesökare och 36 000 mötesbesökare som totalt omsatte 59 MKR i samband med besöket; på hotell, i handeln, caféer och restauranger.
– Det visar att vi är en viktig motor för staden. Vi ska fortsätta att utveckla och förbättra vårt erbjudande och arbeta för att fylla vårt hus med konserter och konferenser i minst 25 år till, säger Liselotte Andersson.

Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping AB har i uppdrag att sälja, marknadsföra och utveckla anläggningen samt att stärka Norrköping som en attraktiv stad avseende konferenser, kongresser, nöjen och evenemang. Bolaget ska bidra till att ge kommunens invånare och besökare ett brett utbud av upplevelser och aktiviteter och därmed även bidra till positiv utveckling inom besöksnäringen och kommunen.
Företaget ett 100% kommunalägt bolag under Norrköping Rådhus AB. Norrköping Rådhus AB är ett bolag helägt av Norrköpings kommun.

Relaterade nyheter

23 februari 2024

Vårens evenemang

Varmt välkomna att hämta ut ett exemplar av vårens evenemangsprogram! Broschyren finns att hämta i vår biljettkassa. Eller bläddra i...

16 februari 2024

Vill du bli vår nästa säljstjärna?

Vill du vara med och sälja in en av landets vackraste konferensanläggningar med stor potential för både större konferenser och...