Hoppa till innehåll
LDG nattetid

Louis De Geer konsert & kongress informerar i samband med nya Coronaviruset

6 mars 2020
Nyheter

Trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet både för våra besökare, medarbetare och samarbetspartners. Vi följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar angående det nya coronaviruset.

Uppdatering torsdag 12 mars kl 08:15

Vi kommer med information om kommande evenemang kl 10 i dag.

Uppdatering onsdag 11 mars kl 20:20

Regeringen inför förbud för evenemang med fler än 500 deltagare. Vi på Louis De Geer har pågående diskussioner med de olika arrangörerna för helgens evenemang och kommer under torsdag förmiddag informera om vad som gäller för de olika evenemangen. Vilka som ställs in, äger rum med max 500 deltagare eller äger rum på annat datum får ni alltså information om under torsdag fm.

Uppdatering onsdag 11 mars kl 17:10

Regeringen väntas ge besked om Folkhälsomyndighetens förslag under en pressträff ikväll klockan 20.15.

Uppdatering onsdag 11 mars kl 16:00
Folkhälsomyndigheten har lämnat ett förslag till regeringen som innebär att sammankomster för fler än 500 personer inte ska hållas. Detta ska vara en tillfällig åtgärd och inte längre än nödvändig. Detta är än så länge ett förslag. Vi inväntar regeringens beslut.
Läs hela förslaget här.

Uppdatering onsdag 11 mars kl 14:30:

Vid Folkhälsomyndighetens presskonferens i dag kl 14 framkom att det förs en dialog med regeringen gällande större evenemang, men de har ännu inte landat i ett beslut.

Publicerat 11 mars, kl 12:40:
Vi får väldigt många frågor om vi kommer ställa in, om man får pengarna tillbaka ifall man inte längre vill gå och så vidare.

I dag kommer troligen ett besked från Folkhälsomyndigheten med restriktioner kring möten och evenemang. Vi följer myndigheternas rekommendationer och det är först när vi får information från myndigheten som vi kan ge er besked.

Vi ber er att ha tålamod och lovar att vi skyndsamt kommer att ge er information om vad som gäller och hur ni ska gå tillväga så snart vi själva har informationen.

Publicerat 6 mars, kl 11.19:

För närvarande gör vi inga förändringar inom vår konsert- och kongressverksamhet utan fortsätter som vanligt med stort fokus på att följa händelseutvecklingen. Skulle myndigheternas rekommendationer ändras så är vi beredda att ta nya beslut. De som planerar att besöka oss och känner sjukdomssymtom som hosta, andningssvårigheter eller feber ska stanna hemma samt kontakta sjukvården 1177.

Tyvärr är det ingen återlösen på konsertbiljetter vid sjukdom om man inte har tecknat ett avbeställningsskydd. Det går dock bra att sälja biljetterna vidare.

På plats i vår anläggning finns tillgång till handtvätt och handsprit (i bistro, biljettkassa och reception) då detta bedöms som effektivt av Folkhälsomyndigheten.

Vad gäller nya Coronaviruset följer vi utvecklingen noggrant och kommer att meddela information på webb och andra kanaler kring våra event, om myndigheterna ändrar sina rekommendationer. Vi välkomnar och ser fram emot att möta alla våra gäster.

Relaterade nyheter

23 februari 2024

Vårens evenemang

Varmt välkomna att hämta ut ett exemplar av vårens evenemangsprogram! Broschyren finns att hämta i vår biljettkassa. Eller bläddra i...

16 februari 2024

Vill du bli vår nästa säljstjärna?

Vill du vara med och sälja in en av landets vackraste konferensanläggningar med stor potential för både större konferenser och...