Hoppa till innehåll
Biljettkassa

Louis De Geer byter biljettleverantör 

21 december 2020
Evenemang

Från och med 4 januari 2021 arbetar vi på Louis De Geer konsert & kongress med Tix som biljettleverantör. Tix är en ny biljettleverantör på den skandinaviska marknaden som säljer och hanterar biljetter för alla typer av evenemang.  

För er som biljettköpare kommer det i stort sett inte märkas någon skillnad. Det som är viktigt för er att veta är att i och med att vi inte längre är ett Ticketmaster-ombud kan ni inte nyttja presentkort för Ticketmaster hos oss. Det går inte heller att köpa biljetter till evenemang i andra städer. Musikcheckar som är utfärdade av oss själva kommer naturligtvis fortfarande gälla. 

Ni kan fortsatt både köpa biljett i vår biljettkassa och via vår hemsida.

Bakgrunden till vårt byte av biljettsystem beror på att då vi delar konserthus med Norrköpings Symfoniorkester som tog steget till Tix för ett år sedan underlättar det för oss att ha ett och samma system istället för två olika. Sedan SON bytte till Tix har vår personal kunnat testa, utvärdera och jämföra biljettaktörerna. Vår uppfattning är att Tix levererar ett modernt biljettsystem som gör biljettförsäljningen enkel och smidig för samtliga inblandade. 

Relaterade nyheter

Reception med tulpaner
5 december 2022

Information om flyttade och inställda evenemang

Här uppdateras information löpande om våra kommande evenemang (senaste ändringen överst):  Rock ´n´Roll X-Mas – The Refreshments , Kikki Danielsson...

Tre personer i silverglittrande kläder
21 september 2021

Årets julshow heter Le Crash Christmas!

2021 kan vi genomföra vår efterlängtade julshow.  Vi fyller Värmekyrkan med god mat, dryck och underhållning. Det här är julshowen...