Hoppa till innehåll
En scen med kvinnor i countrykläder som sjunger

Livekarusellen & Danskarusellen kommer till Värmekyrkan!

27 februari 2019
Nyheter

Lördag den 1 juni kl. 13.00-22.00 kommer Livekarusellen och Danskarusellen till Värmekyrkan. Det är Studiefrämjandet som anordnar denna turné som innefattar musikartister och dansare från hela Sverige. Totalt är det 270 band/artister och 70 dansgrupper som ger sig ut på turné under våren och reser runt över hela landet.

Riksfestivalen är det avslutande turnéstoppet där alla distriktsvinnare, både i musik och dans, tävlar mot och uppträder med varandra.

Livekarusellen och Danskarusellen är på flera sätt unika arrangemang.  Oavsett om man har tidigare erfarenhet inom musik och dans får alla vara med och delta på minst tre turnéstopp. Under resans gång får de också ovärderlig feedback och blir ännu bättre på att spela musik och att dansa.

Tid: Lördag 1 juni kl.13.00 – 22.00

Plats: Värmekyrkan, Norrköping

Arrangör: Studiefrämjandet

Fri entré! Välkommen!

För mer info, Livekarusellen eller Danskarusellen.

Relaterade nyheter

23 februari 2024

Vårens evenemang

Varmt välkomna att hämta ut ett exemplar av vårens evenemangsprogram! Broschyren finns att hämta i vår biljettkassa. Eller bläddra i...

16 februari 2024

Vill du bli vår nästa säljstjärna?

Vill du vara med och sälja in en av landets vackraste konferensanläggningar med stor potential för både större konferenser och...