Konferens Värmekyrkan

Värmekyrkan

Ett stenkast från huvudbyggnaden Louis De Geer hittar vi Värmekyrkan. Detta är en lokal för dig som vill förbluffa – en rå industrimiljö med arkitektur, akustik och ljusspel som i en medeltida katedral. En plats med högt i tak där festblåsa möter betong och där modern teknik skapar rätt stämning.

500-1000 personer
600 kvadratmeter scen
Ta en 360-tur genom Värmekyrkan

En lokal med spännande industrihistoria

Som många andra av våra lokaler är även denna lokal en gammal del av Industrilandskapets fabriker. Här var det förr en ångpannecentral. Klokt nog har inte mycket mer gjorts här än att blåsa ut fabriksinredningen och varsamt restaurera ytskikt, för att behålla den rå känslan, de helt fantastiska fönstren och skorstenarna som under adventstid utgör Sveriges största adventsljusstake. En överraskande lokal som skapar känslor och ger en riktig wow-känsla.

Konferens & event som sticker ut

Internationella företagsevenemang, heta middagar, coola rockkonserter, tankeväckande konstutställningar, mässor och annorlunda tv-inspelningar har redan ägt rum under stålbalkarna. Evenemang med en sak gemensamt: djärva initiativtagare som vill bjuda på en annorlunda upplevelse. Värmekyrkan är en krävande lokal, men för dig som har modet att se möjligheterna öppnar vi gärna dörren till en värld av kontraster.

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta oss med er bokningsförfrågan så berättar vi mer om hur vi på Louis De Geer kan hjälpa er! Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på info@ldgab.se eller på 011-15 50 30

Kontaktformulär konferens