Hoppa till innehåll

Stora Dialektshowen – Av och med Fredrik Lindström

14 april 2024

De Geerhallen

18:00

Priser

Den omåttligt hyllade och älskade programledaren och språkexperten Fredrik Lindström ger sig ut på Sverigeturné med sin nya show ”Stora Dialektshowen – Av och med Fredrik Lindström”. Unikt med showen är det specialskrivna materialet för varje ort som Fredrik och hans sidekick Helena Lindeberg besöker. I showen dissekeras frågor om varför dialekter finns, varför de låter som de låter och allt däremellan. Den 14 april kommer ”Stora Dialektshowen” till De Geerhallen i Norrköping!   

Hur många dialekter finns det egentligen i Sverige? Vem bestämmer vad som är ett språk och vad som är en dialekt? Heter det kex eller tjex? Har även djur dialekter? Fredrik Lindströmär en av landets mest älskade programledare och språkexperter. Han har tidigare släppt den kritikerrosade boken “100 svenska dialekter” som kom att älskas av svenskarna och blev startskottet för arbetet med “Stora Dialektshowen”. Under sina år har han stött på otaliga frågor om språk generellt och dialekter i synnerhet. Nu hoppas han att kunna ge svar på en del av frågorna i sin helt nyskrivna show!

Med sig på scen har han skådespelerskan Helena Lindegren, en sidekick som kommer hjälpa Fredrik att visualisera och illustrera showen.

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Biljetter

Biljettyp Pris
Kat A
650:-
Kat B
595:-

Alla priser är inkl. serviceavgift

Ytterligare information

Längd 90 min, ingen paus
Arrangör Kahlo
Biljettsläpp 5 december 2023
Åldersgräns 13 år

Sätt lite extra guldkant på er upplevelse

Glöm inte att boka ett mat- och dryckespaket för en oförglömlig upplevelse!

Fler event i samma kategori

ikon för brevlåda

Få nyhetsutskick på våra event, prenumera här!

Nyheter om evenemang