Hoppa till innehåll

Skit i skitsnacket här är… KSMB & Dogge och Rodde från Latin Kings samt 23Till

26 april 2024

Värmekyrkan

19:30

Priser

Punkfest i Värmekyrkan med KSMB och 23Till

När punklegendarerna KSMB drar på turné tillsammans med några kompisar från förr – hiphoplegendarerna Dogge och Rodde från The Latin Kings – så gör de det i några av Sveriges allra bästa och finaste konsertlokaler. När de besöker Norrköping 26/4 spelar de i fantastiska Värmekyrkan, och har med sig stadens mest legendariska punkband, 23Till, som förband.


Att punkfesten äger rum i just Värmekyrkan är ingen tillfällighet. Det är flera punkhjältar än KSMB och 23Till som har valt att spela i magiska Värmekyrkan. Det sägs att Thåström krävde att få spela i Värmekyrkan på sin turné eftersom lokalen påminde honom om ”hemma i Berlin”.

För att så många som möjlighet ska ha möjlighet att gå på punkfesten erbjuder arrangören ett särskilt PUNKPRIS: 395 kr.

23Till är utan tvekan ett av Norrköpings mest klassiska band. De är långt ifrån bara en lokal angelägenhet, och har varit ett aktat namn på den svenska rock- och punkscenen sedan tidigt 90-tal, med välkända låtar som ”Balladen om Olsson” och ”Sista supen”, för att nämna några. Under 2023 har 23Till både levererat en adrenalinfylld tolkning av schlagerklassikern ”Det börjar verka kärlek banne mig” och en helt ny singel.

OBS! Bara ståplatser

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Biljetter

Biljettyp Pris
Ordinarie
395:-

Alla priser är inkl. serviceavgift

Ytterligare information

Längd Ca 2 h, ingen paus
Arrangör Besterman
Åldersgräns 18 år

Fler event i samma kategori

ikon för brevlåda

Få nyhetsutskick på våra event, prenumera här!

Nyheter om evenemang