Hoppa till innehåll
Bamse och Sjörövarskatten poster

Bamse och Sjörövarskatten

3 mars 2024

Flygeln

14:00

Priser

Varmt välkomna till en spännande teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med världens starkaste björn – Bamse.

Bamse och Sjörövarskatten är en nyskriven teaterföreställning för hela familjen. En spännande och fartfylld show där vi förutom Bamse även får träffa Lille Skutt, Kapten Buster och Stollen.

Äventyret börjar på Farmors vind där Bamse och Lille Skutt hittar en gammal skattkarta. Den väcker äventyrslusten och de ger sig iväg på en resa till Söderhavet. Väl på plats märker de att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen sjörövaren Kapten Buster och hans tokiga major, Stollen. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där karaktärerna behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Samarbete är ledordet för showen och därför får alla barn som hjälpt till en belöning när föreställningen är slut.

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Biljetter

Biljettyp Pris
Ordinarie
320:-
Barn under 2 år sitter gratis i förälders knä

Alla priser är inkl. serviceavgift

Ytterligare information

Längd Ca 50 min, ingen paus + meet and greet efter föreställningen
Arrangör Bamse Produktion
Biljettsläpp 5 maj 2023
Åldersgräns Passar 2-7 år

Sätt lite extra guldkant på er upplevelse

Glöm inte att boka ett mat- och dryckespaket för en oförglömlig upplevelse!

ikon för brevlåda

Få nyhetsutskick på våra event, prenumera här!

Nyheter om evenemang