Bok- och poddfestivalen 2025

Intresset för böcker och poddar har aldrig varit större. Vi ville fylla ett tomrum på Östergötlands mässmarknad och vad passar bättre än en bok- och poddfestival i vintertid. En festival där gammalt möter nytt, där den gamla hederliga boken möter den moderna podden.

Den 25 januari öppnar Bok- och poddfestivalen upp för tredje gång på Louis De Geer i Norrköping. Vi kommer att erbjuda en festival där ni får möta utställare, författare, poddare med mera, men också får möjlighet att njuta av författarsamtal, föreläsningar och livepoddar.

När?25/1 2024
Var?Louis De Geer

Stort tack till alla som besökte Bok- & poddfestivalen 2024! Vilken fantastisk dag det blev. Tack även till alla som höll föredrag och författarsamtal samt alla som valde att ställa ut under festivalen. Vi hoppas att vi ses nästa år igen!

Författare vi får möta på scenen 2025 (presenteras längre fram)

Utställare 2025

Våra utställare presenteras längre fram. Är du intresserad av att delta som utställare? Skicka ett mail till bokochpodd@ldgab.se så berättar vi mer.

Bilder från tidigare Bok- & poddfestival

Bilder från Bok- och poddfestivalen 2023. Där vi gästades av Anna Jansson, Stefan Einhorn, Atilla Yoldas, Therese Boman, Carina Burman. Oscar och Fredrik, SMHI-podden, Parken Södra, Dinter utan filter och många fler. Foto: Jülide Yoldas